Wicker of aluminium loungeset kopen?

Wicker of aluminium loungeset kopen? 

Nadat u beslist heeft naar wat voor soort loungeset u opzoek bent dan rest nog de vraag welk materiaal het meest geschikt is voor in uw tuin, of welk materiaal u graag in uw zou tuin zien? Hieronder vind u de verschillen tussen de drie meest gebruikte materialen.

Aluminium loungeset

Het grote voordeel van een aluminium loungeset is het gewicht. Een aluminium loungset is hierdoor erg gemakkelijk te verplaatsen. Dit heeft aan de andere kant ook weer het nadeel dat u loungeset door de tuin heen kan vliegen bij een harde wind. Daarom moet u er altijd rekening mee houden dat u uw loungeset bij harde wind op een goed plekje neer moet zetten. Een groot voordeel van een aluminium loungeset is dat deze is gemaakt uit een onderhoudsvrij en weerbestendig frame. Daarnaast zijn al onze aluminium loungesets voorzien van een stevige poedercoating, waardoor het frame extreem kras en stootvast is. Een aluminium loungeset is hierdoor eenvoudig te onderhouden en is gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn de aluminium loungesets al jaren de doorzettende trend in de tuinmeubel wereld, wat vooral komt door de moderne look.

Aluminium loungeset

Wicker loungeset

Wicker loungesets zijn eigenlijk aluminium loungesets waar vlechtdraad om heen is gewikkeld. Door deze bovenstaande combinatie kunnen wicker loungesets erg goed tegen weersomstandigheden en zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Elk wicker set word daarnaast met de hand gemaakt, waardoor ieder set een unieke creatie is. Wanneer u houdt van een natuurlijke look dan is een wicker loungeset echt wat voor u.