Garantie en Klachten

Wanneer u een product via Loungesetland aanschaft mag u er vanuit gaan dat het product in goede staat geleverd wordt en dat u er vele jaren mee vooruit kan. Echter is het mogelijk dat u niet tevreden bent, waardoor u het product retour wilt zenden of graag wil laten repareren. Wanneer het binnen de garantie valt is dit geen enkel probleem. Om verassingen te voorkomen raden we u echter aan om deze informatiepagina door te lezen.

Loungesetland geeft 2 jaar garantie

Wij als Loungesetland staan voor kwaliteit tuinmeubelen, maar dan wel voor een betaalbare prijs. Hierdoor zijn wij continu aan het kijken of wij onze producten kunnen verbeteren of iets kunnen doen aan de prijs. Daarnaast worden al onze verschillende loungesets van te voren beoordeeld om zeker te weten dat de kwaliteit goed is. Omdat wij als Loungesetland zo overtuigd zijn van onze producten, garanderen wij onze klanten op al onze producten 2 jaar garantie.

Wettelijke garantie

Buiten onze eigen garantie bestaat nog de wettelijke garantie. Deze garantie houdt in dat het gekochte product  moet voldoen aan wat wij u beloofd hebben als klant, maar ook wat u redelijkerwijs mocht verwachten.

Dit houd in dat wanneer er iets kapot gaat binnen de garantieperiode, u recht kan hebben op een reparatievergoeding of vervanging van het artikel. Wanneer dit het geval is dan ziet u hieronder wat u moet doen.

Garantiebewijs

Het garantiebewijs van uw product is het aankoopbewijs wat van ons hebt gekregen via de mail of bij de aflevering.

Reparatie

Mocht jouw product nu toch kapot gaan binnen de garantieperiode dan heeft u recht op een gratis reparatie of een vervanging, mits u het product normaal hebt gebruikt. Is het product namelijk kapot gegaan door u als gebruiker dan zijn de kosten voor uzelf.

Duur van een reparatie

Wij als Loungesetland proberen altijd een reparatie binnen 7 werkdagen opgelost te hebben, wanneer het product door ons meegenomen moet worden naar de werkplaats. Wanneer wij de reparatie kunnen uitvoeren op locatie, dan lukt de reparatie meestal dezelfde dag nog.

Kapot product 

Mocht u nu toch een kapot product hebben of vragen hebben, neem dan contract met ons op via het onderstaande contactformulier. 

Klachten 

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@loungesetland.com.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.