Loungeset inruilen 

Tuinmeubelen inruilen? 

U wilt graag een nieuw loungeset of een nieuw tuinmeubel en heeft u nog een oud loungeset of tuinmeubel staan? Voordat u een ritje naar de plaatselijke afvalstort gaat voorbereiden is het ook de moeite waard om uw oude tuinmeubel bij ons in te ruilen om een goede korting te krijgen op nieuw aan te schaffen tuinmeubelen. Het voordeel van inruilen bij Loungesetland is onder andere ons grote aanbod. Hierdoor is er altijd wel een geschikt loungeset of tuinmeubel te vinden waartegen u uw oude meubel kunt inruilen.

Hoe werkt het?

  • Voordat wij overgaan tot inruil is het belangrijk dat wij uw tuinmeubel of loungeset kunnen taxeren naar waarde om zo voor u de inruilprijs te bepalen. Dat kan op twee manieren: de eerste is online, u maakt 5 gedetailleerde foto’s en stuurt de kenmerken en eventuele gebreken door, daarna stuurt u het door u gewenste nieuwe tuinmeubel door. Dan kunnen wij voor u als klant een unieke en passende prijs maken! Bij akkoord neemt de bezorger bij bezorging van de nieuwe tuinmeubelen de oude weer mee zodat u maximaal ontzorgd wordt!
  • De tweede manier is dat u met uw oude tuinmeubel naar onze showroom komt zodat onze medewerkers daar een taxatie plegen en dan voor u een goede inruildeal kunnen maken.

Loungesetland heeft een groot aanbod van verschillende soorten tuinmeubelen, die voor scherpe prijzen voor u beschikbaar zijn. U krijgt een eerlijke inruilwaarde voor uw oude tuinmeubel terug, en u heeft nieuwe tuinmeubelen voor een aantrekkelijke prijs.

Waarom zou ik mijn loungeset inruilen?

  • Geen gedoe met zelf afvoeren van oude tuinmeubelen
  • Je betaalt geen extra afvoerkosten voor uw oude tuinmeubelen
  • Geniet direct van uw nieuwe meubels
  • U bent duurzaam bezig 😊
  • U krijgt goede korting voor je nieuwe tuinmeubelen