Bezorgen 

Het vervoer van tuinmeubelen is niet voor iedereen even gemakkelijk te regelen. Hierdoor ontzorgen wij onze klanten graag, onze bezorgers leveren de sets niet alleen af bij de voordeur, maar plaatsen het in de tuin op de plek waar u het wilt hebben. Wilt u ook dat wij het set monteren en het afval meenemen? Kies dan voor onze montageservice.

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland:

Binnen Nederland worden al onze tuinmeubelen boven de €200,- gratis bij u in de achtertuin geleverd (De Waddeneilanden uitgezonderd). Wij bezorgen al onze loungesets met onze eigen bezorgdienst om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. De verzendkosten van onderhoudsproducten voor uw loungeset bedragen €4,95. Afhalen is natuurlijk ook altijd mogelijk tijdens onze openingstijden.  

Verzendkosten Belgie:

Wij bezorgen onze artikelen ook graag in België. Daarom leveren wij al onze tuinmeubelen boven de €200,- gratis bij u in de achtertuin. Deze tuinmeubelen zullen dan met onze bezorgdienst worden geleverd. 

Levertijd

Zodra u een bestelling plaatst dan nemen onze bezorgers contact met u op om een afspraak te plannen. Doordat we onze eigen bezorgdienst hebben zijn we hier erg flexibel in. Zo leveren wij overdag, maar ook 's avonds voor de mensen die overdag niet thuis zijn. 

Wanneer u een tuinmeubel koopt wil u natuurlijk zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe aankoop. 

 

Uitzonderingen: 

SenS-Line -> Binnen 3-4 werkdagen geleverd

Elementi Haarden -> Binnen 1-2 weken geleverd 

 

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op met onze klantenservice.