Ons Verhaal

Van loungesets verkopen vanaf je zolderkamer uitgroeien tot speler van formaat. Loungesetland is in 2019 opgericht door de drie vrienden Niek, Frank en Daan. Begin 2019 besloten we 5 loungesets in te kopen en deze probeerden wij te verkopen via Facebook. Binnen een mum van tijd verkochten we alle vijf de loungesets. Door de positieve reacties om ons heen kwam het besef om het serieuzer te gaan aanpakken. Inmiddels bestaat Loungesetland meer dan 4 jaar en we bouwen verder om iedereen te voorzien van de mooiste tuinmeubelen! 

Onze waarden

Wij geloven dat de eenvoudigste dingen in het leven zoals frisse lucht, zonneschijn en tijd met vrienden en familie van enorm belang is en daarom voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bieden wij kwalitatieve, milieubewuste meubelen aan, waarbij we ook rekening houden met het welzijn van mensen en toekomstige generaties

Wat willen we bereiken?

Als Loungesetland willen wij mensen meer naar buiten krijgen, door de meest duurzame, comfortabele en milieuvriendelijke meubels te maken zodat we ons geïnspireerd voelen om ons los te koppelen van onze telefoon en laptops en in plaats daarvan contact maken met de natuur en de mensen om ons heen. 

Business as usual is voor ons niet goed genoeg

Snel meubilair is het dominante model geworden voor onze industrie, met materialen en een toeleveringsketen die winst boven mensen en de planeet stellen. Wij richten ons op een lange levensduur en duurzaamheid door meubelen te maken van hoge kwalitatieve materialen welke ervoor zorgen dat de meubelen een buitengewoon lange levensduur hebben.

Garanties

14 dagen proberen

Houd het product of stuur het gratis terug binnen 14 dagen.

0% rente  

Krijg de buitenmeubelen die u verdient met eenvoudige maandelijkse betalingen en geen verborgen kosten.

Volledige garantie

Doordat wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten bieden wij een garantie van 2 jaar op ons gehele assortiment.

Gratis bezorging

Alle producten van Loungesetland worden gratis geleverd.

Wat klanten ons vertellen:

Şeyma Karaca

Klant Loungesetland

Afgelopen vrijdagavond had mijn man een bestelling geplaast, het was gelijk de volgende avond al bezorgd!! Er was ook een fabrieksfoutje, we hadden contact opgenomen, en het was opgelost. Wij raden loungesetland 100% aan, ze hebben ook scherpe prijzen vergeleken met andere concurrenten.

Hylke Sluyter

Klant Loungesetland

Supersnelle levering, binnen 2 dagen afgeleverd. Zeer correcte jongens die de loungeset s'morgens 8.00 uur kwamen afleveren. Nog een kop koffie gedronken,en ze zijn verder gegaan naar het volgende adres. En de loungeset bevalt supergoed.

Jaco van Beuzenkom

Klant Loungesetland

Deze jongens weten wat service is. Ze hebben de set gemonteerd en wel afgeleverd, waarbij ook de dopjes op de schroeven niet worden vergeten. Tijdens het monteren kwamen ze erachter dat een poot was verbogen en nog diezelfde avond(!) kwamen ze dat onderdeel vervangen voor een nieuwe. Heel netjes!

Wat hebben we bereikt?

450+

Producten

9,5

Klanten geven ons een 9.5/10

1000+

Tevreden klanten

99%

van onze klanten beveelt ons aan

Bekijk ons assortiment

Laat u inspireren en verrassen!

SHOP NU