Vuurtafel trends en inspiratie

Vuurtafel trends en inspiratie

Vuurtafels zijn dé nieuwe, eigentijdse vorm van een verwarming voor buiten. De vuurtafels zijn een perfecte aanvulling op je loungeset. Heerlijk genieten in het vroege voorjaar of najaar met een vuurtafel in je tuin of op je terras. Door een vuurtafel aan te schaffen zit je er gegarandeerd lekker warm bij, ook op een koele zomeravond. Een ander voordeel van deze sfeermaker is dat je geen last hebt van rook of vonken. Dit maakt het loungen nog prettiger. Ben je op zoek naar een tuintafel? Bekijk hier dan al onze tuintafels. 

Materialen en eigenschappen van de tuin vuurtafel

De vuurtafel uit onze collectie kan aangesloten worden op een gasfles van 5 kilo die mooi in de tafel gezet kan worden (onder de inbouwbrander). De gasfles kan ongeveer 20 uur de vuurtafel laten branden. De vuurtafels zijn perfect geschikt voor buiten gebruik. Een advies van ons is om de vuurtafel onder een veranda te plaatsen, hierdoor blijft de warmte hangen. In ons assortiment vuurtafels tref je diverse stijlen en materialen aan.

Onderhoud vuurtafel

Onderhouden van je tuinmeubelen is erg belangrijk. Elk materiaal heeft een andere manier waarop het moet worden onderhouden. Bij polywood en aluminium is het alleen nodig om het te beschermen met een Multi Surface Protector. Als je je vuurtafel wilt reinigen, hoef je helemaal geen dure speciale reinigers te kopen die sommige mensen je nog adviseren. Het beste kun je het een zacht sopje gebruiken en daarna netjes afdrogen met een doek. Hierdoor blijft de vuurtafel netjes en schoon! Bij het opbergen in de winter adviseren wij om de vuurtafel binnen te zetten of onder de veranda. Als je de mogelijkheid hiertoe niet hebt, dan adviseren wij je om een ademende hoes aan te schaffen. Het beschermt je vuurtafel tegen de verschillende weersinvloeden van de herfst en winter.

Advies op maat

Een vuurtafel op het oog, maar zit je nog wel een aantal vragen? Stel je vragen aan onze verkopers! Zij adviseren je wat het beste in jouw tuin past. Daarnaast beantwoorden ze ook graag de vragen die je hebt. Als je geen tijd hebt om langs te komen, kun je je vragen ook stellen via de website. Hier zullen we zo snel mogelijk je vraag beantwoorden. We helpen je graag met het maken van de beste keuze! Ben je er al helemaal over uit welke vuurtafel je wilt bestellen? Je kunt dit eenvoudig online of in de winkel bestellen.