Hoe houd ik mijn Loungeset schoon?

Loungeset schoonmaken

Hoe houd ik nu mijn loungeset schoon? Een loungeset koopt u voor meerdere jaren, daarom is goed onderhoud erg belangrijk. Ieder soort materiaal heeft alleen een andere behandeling nodig.

Wicker en aluminium: een wicker en aluminium loungeset is gemakkelijk te onderhouden. Maak het wicker/aluminium schoon met een lauw sopje en een niet al te scherp borsteltje. Met het borsteltje probeer je het meeste vuil los te wrijven. Vervolgens spoel je het set met een tuinslang af om al het vuil van het loungeset te verwijderen.

Teakhout: bij teakhout is het verstandig om uw loungeset op een regenachtige dag schoon te maken. Het voordeel hiervan is dat wanneer het teak nat is, de poriën van het hout open gaan staan, waardoor vuil gemakkelijk te verwijderen is met een sopje en een borstel.  

Kan ik mijn kussens wassen?

Naast u loungeset hebben ook uw kussens onderhoud nodig. Wij adviseren ook altijd om uw kussen aan het einde van een zonnige dag op te bergen. Hierdoor verkleuren uw kussens minder snel en blijft de stof van de kussens veel langer goed. Al onze loungesets hebben kussens welke voorzien zijn van een rits, waardoor deze gemakkelijk gewassen kunnen worden. Wij adviseren wel om dit alleen te doen met koud water. Eén ding wat u absoluut niet moet doen met uw kussen hoezen is deze in de droger te stoppen. Wij adviseren, daarom om deze te laten drogen in de zon.

Advies

Mocht u nu nog vragen hebben over ons aanbod of wilt u graag geholpen worden door één van onze verkopers, neem dan nu contact op met ons via Whatsapp, telefoon of mail. Dan kijken onze verkopers graag met u mee.