Wij proberen u altijd zo goed mogelijk op weg te helpen, daarom hebben wij voor u al een aantal veelgestelde vragen hieronder beantwoord. Zit uw vraag er niet tussen, kijk dan op: klantenservice voor een meer uitgebreid overzicht aan contact, vragen, service en informatie pagina's.

U wilt uw bestelling komen afhalen of een product direct meenemen vanuit de winkel? Neem dan eerst even contact met ons op. In Alblasserdam staat onze winkel, welke vooral een toonzaal is/ verkoop kanaal. De voorraad daar is beperkt. In sommige gevallen kunt u het showroom model direct meenemen. Wij hebben onze magazijnen over het hele land verdeelt. Daarom is het handig om te weten waarvoor u wilt langskomen om af te halen. Zo kunnen we eventuele teleurstellingen voorkomen.

Wanneer jij een product via Loungesetland aanschaft mag je er vanuit gaan dat het product in goede staat geleverd word en dat je er vele jaren mee vooruit kan. Echter is het mogelijk dat je niet tevreden bent, waardoor je het product retour wil zenden of graag wil laten repareren. Wanneer het binnen de garantie valt is dit geen enkel probleem. Om verassingen te voorkomen raden we je echter aan om deze informatiepagina door te lezen.

Loungesetland geeft 2 jaar garantie

Wij als Loungesetland staan voor kwaliteit tuinmeubelen, maar dan wel voor een betaalbare prijs. Hierdoor zijn wij continu aan het kijken of wij onze producten kunnen verbeteren of iets kunnen doen aan de prijs. Daarnaast worden al onze verschillende loungesets van te voren beoordeeld om zeker te weten dat de kwaliteit goed is. Omdat wij als Loungesetland zo overtuigd zijn van onze producten, garanderen wij onze klanten op al onze producten 2 jaar garantie.

Je wilt graag een nieuw loungeset of een nieuw tuinmeubel en je hebt nog een oud loungeset of tuinmeubel staan, voordat u een ritje naar de plaatselijke afvalstort gaat voorbereiden is het ook de moeite waard om uw oude tuinmeubel bij ons in te ruilen om een goede korting te krijgen op nieuw aan te schaffen tuinmeubelen. Het voordeel van inruilen bij Loungesetland is o.a. onze grote aanbod. Hierdoor is er altijd wel een geschikte Loungeset of tuinmeubel te vinden waartegen je je oude meubel kunt inruilen. Kijk voor meer informatie op de pagina 'loungesetinruilen'.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling wilt retourneren. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Aan de onderkant van deze pagina vindt u hier de kosten van vermeld. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Loungesetland terug geleverd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@loungesetland.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te testen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U wilt graag een track & trace ontvangen, zodat u uw bestelling kunt volgen. Dit is niet altijd mogelijk helaas. Bij de kleine pakketten vaak wel, maar bij grote pakketten zal in de meeste gevallen de transporteur contact met u opnemen. Zij berichten u vaak per mail, sms of bellen u op, om de bezorgafspraak met u af te stemmen. Daarbij geldt, afspraak is afspraak en kunt u de chauffeur niet volgen.

Controleer vooraf uw spamm mailbox en voicemail

Belangrijk voor u contact opneemt met ons. Controleer uw spamm mailbox, check uw voice mail en/of bel gemiste oproepen terug.

Tegen een meerprijs kan het product voor u uit de (kartonnen) verpakking gehaald worden. Waarna wij dit voor u afvoeren. Let op: want bij een 100% restitutie van uw aankoop, moet het product in de orginele en onbeschadigde verpakking retour. Als u dus gebruik maakt van de 14 dagen retourrecht, schade bij levering of een andere reden, waarom u het product terug stuurt naar ons. Is deze verpakking belangrijk. Zit deze er niet meer bij? dan zullen deze kosten verrekent worden, met het eventuele terug te boeken bedrag of er moet een meerprijs in rekening worden gebracht. Houd u hier rekening mee. Onze excuses voor dit ongemak, maar wij informeren u hier liever vooraf over.

Uiterlijk op de uiterste bezorgdatum die vermeld staat op de productpagina. Als voorbeeld: bezorgdtijd is: 1 - 2 werkdagen en u besteld maandagochtend, dan is de 1e werkdag dinsdag, de 2e woensdag. Woensdag hoort u dan uiterlijk iets te horen of te ontvangen over uw bezorging.

Als je ruim vooraf aangeeft dat je op 1 specifieke dag of tijdstip geleverd wilt krijgen, dan is dit goed te plannen en is hier vaak goed rekening mee te houden. Neem contact met ons op vooraf om ons hierover te informeren. Wij zullen de mogelijkheiden dan bekijken en bespreken met u.

Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@loungesetland.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

Paypal

Amazon Pay

Amex

Apple PAY

Bankcontact

Google Pay

Maestro

Visa

Shop Pay

Mocht jouw product nu toch kapot gaan binnen de garantieperiode dan heb jij recht op een gratis reparatie of een vervanging, mits je het product normaal hebt gebruikt. Is het product namelijk kapot gegaan door jouw als gebruiker dan zijn de kosten voor jezelf.

Loungesetland is ook specialist in het leveren van zakelijke bestellingen. Door onze grote inkoop en voorraad in Nederland kunnen we op korte termijn grote zakelijke leveringen voorzien. Meer informatie hierover? Of een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op.