Wanneer de lente in aantocht is, is het belangrijk om je tuinkussens goed te onderhouden. Gelukkig hoeft dit helemaal niet zo moeilijk te zijn. Met een paar eenvoudige stappen kun je je tuinkussens in topconditie houden.

De eerste stap is het regelmatig schoonmaken van je tuinkussens. Dit kan je doen door ze af te nemen met een vochtige doek. Als de vlekken wat hardnekkiger zijn, kun je een milde shampoo gebruiken. Zorg er daarna voor dat je het overtollige water goed verwijdert.

De tweede stap is het behandelen van je tuinkussens met een waterafstotende stof. Dit helpt de stof te beschermen tegen vocht en vuil. Je kunt hiervoor een speciale spray kopen.

Tot slot is het belangrijk om je tuinkussens goed op te bergen als je ze niet gebruikt. Je kunt ze bijvoorbeeld in een kast of een schuur opbergen. Zorg ervoor dat er geen water in de kast komt, of je kussens kunnen schimmelen.

Met deze eenvoudige stappen kun je ervoor zorgen dat je tuinkussens in goede staat blijven. Het is belangrijk om ze regelmatig schoon te maken en te behandelen met een waterafstotende stof. Ook is het belangrijk dat je ze goed opbergt als je ze niet gebruikt. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je tuinkussens lange tijd meegaan.